Sunday, December 20, 2009

28-Jun-09: Piknik di Ulu Yam

Sebelum bertolak...

Eh, eh...Ijam...apa kes...

Mandi time!

Nisa dan Ikin

Basah wei...zass!


Selesai bermandi manda...before back to KL~


Next time kita terjah sungai lain yek...ada rezeki kita jelajah kawasan air terjun juga. Memang syok!!

Saturday, December 19, 2009

26-Jul-09: Karaoke di KTV Ampang Park

Gembiranya masing-masing...

Ehem...ehem? Ijam dan Ikin.

Antara yang turut serta...

"O som laa dulu brader..."



Lain kali kita nyanyi karaoke kat majlis kahwin member2 OC pula...amacam, setuju tak?

21-Sept-09: Open House [Dong]

Ala...ala...sopannya...anak sape laa ni...acey..cey!

Adan di sebalik pasu bunga milik mama Iz...tu cover nak melantak banyak laa tu...

Selepas puas melantak...sesi bergambar la pula...

Panaskan enjin ye bang...


Muka-muka yang ada kat umah Iz (Dong)...yang tak ada tu jangan kecil hati...nanti kita adakan ye?

05-Sept-09: Buka Puasa

Ehem..ehem! Nisa and Iz (Dong)...moga bahagia ke hujung nyawa...

Sebelum waktu berbuka...

Merpati dua sejoli...Ijam and Amil~ =p

Dalam gambar: Hashim and future wife, Nora...Afdan dan Apis. Faiz ada sikit masuk...heheh!


Makan time...Faiz tak fokus makan dah...


Aweks OC...single but unavailable! =p


Buka puasa di Restoran Sate Kajang Hj. Samuri, cawangan Taman Melati...
Next year kita plan kat tempat lain pula, ok...

My blog!


Holla to viewers!

This is my personal blog, which represents as diary of my life. I do have blog in Friendster and MySpace before...tapi tak selalu update. Sekarang nak kembali menulis, berfikir, berkongsi dan menilai sekeliling.

Agak lama aku tak menulis diari since I broke up with my first love...can't forget how I felt that time. 2003-2006...in memory. 4 buah buku diari yang aku tulis since I was in form one [1999], aku bakar semuanya. So disappointed and upset! Kalau diberi peluang kedua, aku tak nak lalui pengalaman yang sama...I'll direct my life in a better way. Well..mustahil kan kalau dapat putarkan semula masa dan perbetulkan keadaan.

Now, let bygones be bygones...walau sakit hati+sakit jiwa+kecewa macam mana sekali pun, I have to look forward. Now I just completed my 3-years study and I have dreams to be achieved. So...just aim to the target! Wish me luck~ (^,^)v