Saturday, December 19, 2009

My blog!


Holla to viewers!

This is my personal blog, which represents as diary of my life. I do have blog in Friendster and MySpace before...tapi tak selalu update. Sekarang nak kembali menulis, berfikir, berkongsi dan menilai sekeliling.

Agak lama aku tak menulis diari since I broke up with my first love...can't forget how I felt that time. 2003-2006...in memory. 4 buah buku diari yang aku tulis since I was in form one [1999], aku bakar semuanya. So disappointed and upset! Kalau diberi peluang kedua, aku tak nak lalui pengalaman yang sama...I'll direct my life in a better way. Well..mustahil kan kalau dapat putarkan semula masa dan perbetulkan keadaan.

Now, let bygones be bygones...walau sakit hati+sakit jiwa+kecewa macam mana sekali pun, I have to look forward. Now I just completed my 3-years study and I have dreams to be achieved. So...just aim to the target! Wish me luck~ (^,^)v

No comments:

Post a Comment