Sunday, October 16, 2011

15-10-11: Night with STONE IX again!

Weekend menjelma lagi. Aku cukup suka menjelang hari Jumaat dan datangnya hujung minggu! The days yang buat aku betul-betul lega dan tak nak fikirkan hal kerja. Just enjoy for myself. Selagi masih bujang!

Sekali lagi bermalam minggu di Bangi Kopitiam Ampang bersama band Stone9. Tapi..sebelum ke situ, kami 'mentekedarah' dahulu di Kedai Makan Sri Tom Yam, AU3 sempena belated birthday Cik Zanor. Al maklumlah tak dapat nak follow sama on last weekend punya aktiviti (8-9 Okt'11) di Banting dan Ipoh. Dengan rasa sukacita aku nak melapangkan diri menyambut ulangtahun kelahiran Kak Zanor yang jatuh pada 9 Okt lepas! ;-)

 Birthday girl! ;-)

 Tukang belanja yang baik hati -- Iswandi

Amacam menu? Bangkit tak nafsu makan?

Selesai membuncitkan perut, kami terus berangkat ke Ampang. Port biasa, datang dan enjoy tengok performance. Kali ni kami agak becok daripada sebelum ni. Mungkin sebab dah mesra. Rakam performance pun banyak suara berborak je. Hahaha.Terlupa sekejap segala masalah, sedih dan tekanan yang mengusik sebelum ni. Cewah.

 Band Stone9!

All ladies!

Malam tu agak best dan happening sebab Kak Zanor dapat surprise lagu birthday dan Wandi pun nyanyi satu lagu. Sampai jatuh-jatuh stand lirik tu. Dahsat! ;-p

video
Happy belated birthday Kak Zanor!

video
Thanks Wandi. Hajat memang nak request lagu ni, tak sangka pulak nak nyanyi ye~ :-D


No comments:

Post a Comment