Saturday, November 24, 2012

Durian Crepe~

Sejak dua menjak ni, sejenis juadah bernama 'durian crepe' ni makin popular. Tiap-tiap hari ada je yang post gambar makanan ni di FB. Apo ko bondo nya ni eh? Kenapa tetiba hangat di pasaran ni? Kakak angkat aku pun dah buat resepi ni untuk suami terchenta dan post di FB. 3 warna tu - kuning, merah, hijau. Hari ni aku nak minta bantuan inche Google untuk siasat resepi durian crepe ni. Senang ke nak buat? Kalau senang, baik buat sendiri. Rugi je beli kan...kan? Disebut durian ni, memang guna durian ke? Kebetulan sekarang ni musim durian kan. Moh le kita blog-walking!

Gambar ihsan http://khaizastory.blogspot.com. Credit to Jom Masak

Gambar ihsan http://reenkhan7067.blogspot.com. Eh ehh...biru pun ada ye?

#notakaki: Sedang menyusun future-planning. Nak buka business. Mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan. Insya ALLAH.

No comments:

Post a Comment