Monday, March 11, 2013

Linda + Jijoy's Engagement!

Wohooo!! Macam dah lama je tak update kat sini. Fuh..fuhhh!! *Tiup habuk*

Mana satu aku nak update ni? Macam-macam story dah tempuh. ;-P Okay okay. Cik Mal mulakan dengan kisah bertunang. Oppss! Cik Mal single lagi...belum, belum...bukan Cik Mal ye. ;-D

Tahniah buat my bestie, the most cool friend...Cik Linda! Akhirnya selamat mengikat pertunangan pada 27 Januari 2013 dengan lelaki pilihan hati - Hazizul Alwi. Siapa sangka, geng paling pemalu dalam group BDMG zaman sekolah dulu cepat pula 'mengikat hati'. Single dari zaman sekolah, akhirnya bertemu jodoh di usia 27 tahun. Alhamdulillah. In shaa Allah, kahwin hujung tahun ni. ;-)

Macam biasa, Cik Mal memang suka jadi jurugambar tak bertauliah. Tapi dek kerana lewat tiba di majlis, tak dapatlah nak capture moment penting masa adat bertunang tu berlangsung. *Frust mak!*

Inilah dia. Cik Linda!

Cincin merisik satu, cincin tunang satu. Sah jadi tunangan orang~ ;-)

Geng nakal sejak tingkatan 1. Lagi 2 orang tak dapat bersama. Tak cukup corumn!

Reunion! It's been more than 10 years! Friendship never dies~~

Ehem ehem! Siapakah jejaka rockers itu? Macam Yantzen je? Eh? Bukan kot... :-P

#notakaki: Kawan baik yang steady single sejak zaman sekolah pun dah selangkah ke alam rumahtangga. Patut tak aku rasa tergugat?

3 comments:

  1. hahaha, stedy single??... saba je.. terime kasih la ye.. lub u!!^__^

    ReplyDelete
  2. xpe u.. ur turn will come eventually.. hehe..

    ReplyDelete
  3. lub u too my sweet friend! aamiinnn...in shaa ALLAH. ;-)

    ReplyDelete