Saturday, July 13, 2013

Ahlan Wasahlan Yaa Ramadhan!


Woahhh!

Last update in March 2013. Huihuihui. Keletihan dek rutin kerja harian dan kebatasan waktu dek kesibukan aktiviti hujung minggu telah membuatkan aku lupa pada blog aku ni. Sobs sobs.

Ramadhan tiba lagi. Inilah masanya aku merehatkan diri dari segala macam aktiviti luar terutamanya menyanyi dan mendaki. Dah lama rasanya tak ber-hari minggu di rumah. Phewww!!

Masa untuk mengemaskini blog dan mengemas rumah. Akan di-update beberapa aktiviti aku yang dah pun berlangsung. Show, live band, xpdc mendaki dan paling nak sangat-sangat share di sini - cuti-cuti di Ho Chi Minh!

Errr...agak-agaknya next entry bila pulak nak menyusul ni? 2-3 bulan lagi? Heheheeeee...


#notakaki: "Ke mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna..agar dapat ku lalui dengan sempurna..." - Man Bai & Raihan.

No comments:

Post a Comment